Parc de la Riera d’en Font
El Parc de la Riera d'en Font està a tocar al barri de Sant Joan. L'espai verd l'esplanada ombrívola i humida que ocupa part del Parc de la Riera d'en Font és molt adequat pels dies de calor forta d'estiu. Ubicat just al costat de la Riera d'en Font el Parc té com a centres d'interés unes pistes de petanca i una zona de jocs infantils.

Extensió: 2.500m2

Ubicació: al costat del tram final de la Riera d'en Font, entre els barris de Sant Joan, Turó del Mar, i Pla de Montgat.

Vegetació : La vegetació del Parc és ben variada. Al trobar-se situat al costat de la Riera d'en Font hi trobem alguns arbres de ribera: pollancres, oms, canyes, i algún baladre amb les seves vistoses flors. També hi trobem varietat d'arbres de fulla caduca: mèlies, pollancres, mèlies, oms, catalpes amb les largades llegums dels seus fruits penjant, moreres, i com a destacable una alzina força gran i algunes palmeres de Canàries i de la sort, que es combinen amb alguns arbustos mediterranis com el baladre, i les canyes que fan de límit natural amb la pròpia riera.

Serveis: Pistes de petanca, i zona de jocs infantils.

Recomanacions: Per les seves zones ombrívoles, és molt adequat per refrescar-se de la calor de l'estiu .

Cada any al mes de setembre s'hi celebra l'Aplec de la Sardana, i alguns actes de la Festa Major de Sant Joan.


Adreça
Carrer Aurora Bertrana i Sala Montgat, Barcelona, España