La platja de Sant Simó s’estén des de la riera de San Simó fins a la zona de l’hotel Castell de Mata. Té una llargada aproximada de 1.000 metres i compta amb una amplada mitjana de trenta metres fins al fortí (búnquer de la guerra civil) i, a partir d’aquest, de 5 metres de mitjana, amb zones on pot desaparèixer per l’acció dinàmica del litoral. Compta amb un entorn menys urbà que les altres platges de Mataró i està dividida en una zona d’ús familiar i una altra de caràcter naturista. La majoria dels serveis es concentren en la primera part de la platja, la qual es troba més a prop de la Platja del Callao. S’estén des de la riera de Sant Simó fins a la zona de l`hotel Castell de Mata. Es troba aproximadament a 1.3 km de l’estació de Renfe.

Accessibilitat:

- Es pot accedir a peu, amb bicicleta, motocicleta i vehicle.
- No compta amb accessos adaptats per a persones amb mobilitat reduïda.
- Accés principal: accés de la Riera de Sant Simó.
- La parada d`autobús interurbà més propera correspon a la línia 3 i és  Sant Simó. Es situa a aproximadament 100 metres de l’accés principal a la platja.

Serveis de platja:

-Assistència sanitària i vigilància: mòdul d’intervenció immediata -Dutxes i rentapeus
-Lloguer de gandules
-Equipament esportiu: xarxa voleibol
-Quioscs de menjars i begudes
-Papereres
-Balises a 200m de la platja (fins el fortí)
-Comunicació: panell informatiu dels serveis, emergències i socorrisme, recomanacions d’ús, que inclou la qualitat sanitària de l’aigua i de la sorra; senyals informatius direccionals per a vianants; banderes informatives de l’estat de la mar, megafonia.
-Aparcament: el Passeig Marítim disposa de places d’aparcament en bateria des de la zona d’accés de vehicles situat a la zona de la platja del Varador fins l’accés per la zona de la platja de Sant Simó, el que representa 210 places d’aparcament.

Serveis de guinguetes:

E-5 Bikini Beach Club
E-6 El Xiri
L’horari de les guinguetes és de les 9 h fins a les 22.30 h o com a màxim fins a les 2.30 h (divendres, dissabte i vigílies de festiu fins a les 3 h).


Adreça
Platja de Sant Simó