La platja de Ponent, és una platja de caràcter familiar situada entre el port i l’espigó. De sorra gruixuda, té una llargada d’uns 180 metres i una amplada mitjana d’uns 30 metres. Es troba al costat d’una zona d’entrada i sortida contínua d’embarcacions, on està prohibit el bany. Confina al nord-est amb el port de Mataró fins a l’espigó que hi ha davant el pas soterrani de l’avinguda d’Ernest Lluch. Es troba en un entorn menys urbà que les altres, a uns 50 metres de l’estació de tren de la Renfe.

Accessibilitat:

- Es pot accedir al Passeig Marítim a peu, amb bicicleta, amb motocicleta i amb vehicle. Accés adaptat per a persones amb mobilitat reduïda.
- Accés principal: rampa d’accés des del Passeig Marítim.
- Accés a la platja no adaptat per a persones amb mobilitat reduïda.
 
Renfe i Bus
El servei d’autobús més proper es a l’estació de RENFE on tenen parada les línies 1, 2, 3, 4, 5 i 8. També hi ha correspondència amb autobusos interurbans a l’estació de RENFE.

Serveis de platja:

- Aparcament: fora de l’àmbit del Passeig Marítim, però molt proper a aquest, l’estació de ferrocarril disposa d’un aparcament que ofereix una capacitat de 200 vehicles. També hi ha una zona d'estacionament propera en el Parc de Mar de 300 places. Pàrquing de bicicletes.

Assistència sanitària i vigilància:  mòdul sanitari, cadira de vigilància. Durant la temporada alta.
 
-Dutxes i rentapeus.
-Font d’aigua potable.
-Quiosc bar.
-W.C. automàtic i adaptat.
-Papereres (recollida selectiva).


Adreça
Avinguda del Port, 95 08302 Mataró, Barcelona, España