Mercat dels Diumenges

El mercat de Tordera, d'arrels centenàries, es celebra cada diumenge de l'any, durant el matí. Les parades es distribueixen arreu dels carrers del nucli urbà  i compta amb una mitjana d'uns 40.000 visitants setmanals.

Al mercat s'hi poden trobar productes molt diversos com ara roba, fruita, verdura, accessoris i complements o articles de regal i decoració, entre d'altres.  A més, les botigues de Tordera també estan obertes durant el matí de diumenge. El mercat disposa de diferents punts de pàrquing per a vehicles i autocars. Per poder optar a una parada al mercat setmanal cal presentar el model de sol·licitud corresponent al Registre d'Entrada de l'Ajuntament de Tordera, de dilluns a divendres de 9 h a 14 h i de dilluns a dijous de 17 h a 19 h.

El 89% dels visitants del mercat dels diumenges de Tordera el valoren entre bo i excel·lent.  Segons un estudi encarregat per l'Ajuntament de Tordera  els aspectes a millorar són els accessos al municipi i a l'aparcament. L'Ajuntament va impulsar l'any 2009 un Pla d'acció de millora del mercat que passarà per la creació de nova senyalització informativa, la instal·lació de més serveis per als visitants i l'obertura d'una Oficina d'Informació del mercat, entre d'altres novetats. El mercat dels diumenges de Tordera compta amb 155 anys d'història i actualment disposa de prop de 300 parades en una superfície de venda de 6.000 metres quadrats.
Font:http://www.tordera.cat/ambit.php?id=53 


Adreça
Plaça de la Concordia de Tordera