Oficina de Turisme:

Direcció: Riera Fosca, 2
Telèfon: 93 555 46 50
Web: www.alella.cat/turisme
E-mail: oficinadeturisme@alella.cat
Horari:
De dimecres a dissabte
de 10 a 14.30h i de 15.30 a 17.30h.
 Diumenge de 10 a 14.30h.
Dilluns i dimarts tancat.

Oficina de Turisme
L'Oficina de Turisme d'Alella és un espai destinat a facilitar informació sobre l'oferta turística del territori i a promocionar els vins i el patrimoni cultural de la DO Alella. Es va inaugurar el 10 de juliol de 2010 i està situada a la planta baixa de l'edifici annex a Can Lleonart, a la Riera Fosca número 2. Les dependències que anteriorment ocupava la Policia Local, van ser habilitades d'acord amb els nous usos. L'oficina està equipada amb expositors, amb fulletons i díptics d'interès per al visitant, i una mostra de vins de la DO Alella. A més està equipada amb rentaplats i nevera per realitzar tasts de vins. L'oficina forma part de la Xarxa d'Oficines de Turisme de Catalunya i ofereix informació en quatre idiomes: català, castellà, anglès i francès.L'Oficina de Turisme també fa les funcions de Punt d'Informació del Parc de la Serralada Litoral, fruit d'un conveni signat per l'Ajuntament i el Consorci que gestiona aquest espai natural. Es tracta del segon Punt d'Informació que s'obre al parc i el primer que entra en funcionament en un espai urbà. Espai Enoteca

Enoteca

Alella ha inaugurat aquest dissabte, 6 d’octubre, un nou servei de promoció del vi i de la cultura vitivínicola: l’espai enoteca de l’Oficina de Turisme. Així, a més de facilitar informació general del municipi i del territori de DO Alella, dels cellers que la conformen i dels serveis i activitats turístiques s’hi organitzen, l’Oficina de Turisme també ofereix a partir d’ara la possibilitat de tastar i conèixer les particularitats d’alguns del vins que s’elaboren a la Denominació d’Origen.

Per l'Oficina de Turisme,  l'Espai Enoteca i el Punt d'Informació del Parc de la Serralada Litoral l'Horari habitual será:
De dilluns a diumenge de 10 a 14.30h i de 15.30 a 17.30h.
Dimecres tancat. L'Oficina de Turisme estarà tancada, de forma excepcional, els dies 18 i 19 de setembre.


Adreça
Carrer de la Riera Fosca, 2 08328 Alella, Barcelona, España