Can Manyé. Espai d'art i creació

Telèfon: 93 540 87 23
Web: www.alella.cat/canmanye
E-mail: pomersm@alella.cat
Horari:
Dimecres, Dijous i Divendres 
de 17.30 a 20.30h. 
Dissabte i diumenge d'11 a 14h.
*Tancat de l'1 al 31 d'Agost.

L’espai d'art i creació Can Manyé és la reconversió d’una antiga fàbrica tèxtil, al nucli històric d’Alella en equipament cultural públic dedicat a la creació, producció i difusió de l’art, la cultura i el pensament contemporani. Té per objectiu desenvolupar programes de recerca, producció i exhibició de projectes artístics contemporanis duts a terme per creadors professionals d’àmbit local, nacional i internacional, tant a nivell formal com conceptual i contribuir al desenvolupament i la difusió de la cultura al municipi. A Can Manyé es vol treballar per imbricar les propostes més experimentals i eclèctiques de cultura contemporània amb trets característics, entitats i col·lectius d’Alella i de la comarca del Maresme. Dinàmic i actiu, Can Manyé ofereix una programació d’exposicions i activitats integrades i vinculades com tallers, visites guiades, cicles de conferències, intervencions al poble, cicles de projeccions, propostes específiques i treballs en procés, buscant en tot moment la participació i la complicitat dels alellencs i les alellenques. Així mateix volem també donar especial atenció als artistes emergents vinculats a la comarca i al context social on es troba ubicat l’espai. Can Manyéofereix també un programa de propostes, en forma de visites guiades, tallers, especialment adreçades a l’educació primària, secundària, batxillerats, escoles d’arts i ensenyament d’adults, que permetin una aproximació al món de l’art contemporani i  també promoure el pensament creatiu i contribuir al desenvolupament del pensament crític.Can Many  Can Many

L'espai d'art i creació Can Manyé disposa de tres espais diferents:Espai central: Acull exposicions, instal·lacions i, en general, les propostes artístiques. És una nau amb sostre entrebigat de ferro i llum natural.  Diferents mòduls permeten distribuir l'espai de manera dinàmica i plantejaments expositius dinàmics. Acull exposicions, instal·lacions i, en general, les propostes artístiques. És una nau amb sostre entrebigat de ferro i llum natural. Diferents mòduls permeten distribuir l'espai de manera dinàmica i plantejaments expositius dinàmics.

Espai audiovisuals: 
Es tracta d'una sala de petites dimensions que complementa l'espai central. L'absència de llum natural fa la sala especialment idònia per a la projecció d'audiovisuals.


Espai altell:
Es tracta d'un espai polivalent, on s'hi poden dur a terme xerrades, conferències, però també instal·lacions, mostres,  relacionades o no,  amb l'activitat que s'esta desenvolupant a l'espai central.

 


Adreça
Riera Coma Fosca, 42. Alella