Publicat el 16/03/2020

Les entitats i col·lectius que vulguin col·laborar han de trucar al telèfon 93 387 00 16 entre les 9 i les 21 hores

Protecció Civil de Badalona posa en marxa aquest telèfon  per tal de coordinar aquelles entitats i col·lectius que vulguin col·laborar durant l’estat d’alarma decretat pel govern d’Espanya davant la situació d’emergència associada a la contenció del coronavirus SARS-CoV-2.
L’objectiu d’aquest punt telefònic és assegurar la coordinació i, sobretot, la seguretat d’aquelles xarxes solidàries que treballen per facilitar el subministrament d’aliments, medicaments i serveis bàsics en general a la població més vulnerable que es pugui veure afectada per l’actual situació de confinament domiciliari.

Les entitats i col·lectius que vulguin participar en aquestes tasques hauran de trucar al telèfon esmentat entre les 9 i les 21 hores. Seran atesos per personal tècnic de Protecció Civil que recolliran les seves propostes i establiran sota quins paràmetres es poden desenvolupar les tasques d’ajuda. Aquest protocol s’estableix amb la voluntat de coordinar les persones voluntàries i assegurar l’estricte compliment de les mesures de seguretat i exigències sanitàries per tal d’evitar el contagi del coronavirus.
Es demana que aquelles persones que vulguin col·laborar, ho facin a través de les entitats i col·lectius i no individualment per tal d’evitar situacions que, volen ser solidàries, siguin contraproduents. En aquest sentit, es demana a tota la ciutadania que eviti sortir dels seus domicilis i segueixi les indicacions establertes pel govern d’Espanya.

 

Deixa un comentari