Publicat el 04/02/2020

La Fundació Surt prestarà de nou els seus serveis després de l’adjudicació del nou contracte

El servei d’atenció per la promoció de la nova ciutadania de Badalona Sud, ‘De Tot Arreu’, ubicat a la plaça de Sant Roc, número 40, torna a obrir les seves portes a partir d’avui dimarts, 4 de febrer de 2020.

Aquest servei va començar a funcionar des de l’inici de la constitució del Consorci l’any 2006. En aquesta nova etapa estarà gestionat per la Fundació Surt, l’entitat d’acció social guanyadora del concurs convocat pel Consorci Badalona Sud i que incorporarà l’advocat badaloní Albert Parés.

‘De Tot Arreu’ incorpora el servei d’acollida bàsic que té per objectiu informar a les persones o famílies de recent arribada del procediments bàsics per facilitar la integració, l’assessorament jurídic d’estrangeria, i un servei de traducció a l’urdú i panjabi que també dona suport als servei públics ubicats al territori Badalona Sud, com el centre de servei socials o el centre d’atenció primària.
Segons la primera tinenta d’Alcaldia i regidora de Drets Socials i Feminismes, Aïda Llauradó, “el nou contracte és una mostra de la nostra aposta perquè el Consorci Badalona Sud sigui referent en polítiques d’acollida, així com la incorporació del nou gerent, Ramon Sanahuja, expert en migracions i nova ciutadania, entre altres àmbits”.

Recordem que el servei ‘De Tot Arreu’ va haver de tancar el setembre de 2019 per la finalització de contracte i s’ha adjudicat el nou concurs en el darrer plenari del Consorci Badalona Sud que es va celebrar dijous passat, 30 de gener. Aquest nou contracte tindrà una durada de tres anys, ampliable a dos més.

 

 

Deixa un comentari