Publicat el 09/02/2016

Pel que fa als premis del concurs, el primer, dotat amb 700 €, se’l va endur la comparsa que portava per nom Punk fiction, formada per una trentena de persones vestides d’una fusió del moviment punk i el carnaval venecià. 
El segon premi de comparses (600 €) va ser per a Volare volare, vistosos unicorns alats fets amb material reciclat.
El tercer premi de comparses (500 €) va anar a parar a 10 n’hi do, quins Alocs, vestits de la planta que dóna nom a l’escola vilassarenca que celebra el seu 10è aniversari. 
El quart premi (400 €) va ser per a la comparsa Invasió còsmica, un nombrós grup d’extraterrestres metal·litzats de l’Escola del Mar. La seva reina, The Cosmic Girl, va ser escollida la reina del Carnaval, premi que enguany es va dotar amb 200 €. 
El cinquè premi de comparses (300€) va ser per a La Colla de l’hort, disfressats de fantasia inca amb vestits i guarniments plens de colors vermells i daurats. Pel que fa a la votació popular, via aplicació mòbil, el premi va recaure a la comparsa Estem als núvols, de l’escola Pérez Sala, més d’un centenar de persones disfressades d’aviadors i aviadores dins de globus aerostàtics. El premi d’aquesta categoria va ser un lot de productes d’alimentació. 

Finalment, el premi Toni Linares a la millor carrossa (700 €) va ser per a la comparsa Souvenirs, de l’AMPA Maria Manent de Premià de Dalt, un bus turístic amb una gran bola de vidre de neu amb monuments emblemàtics a dins com la Sagrada Família, el Coliseum o el Big Ben.

Podeu veure el recull fotogràfic de l’acte a l´àlbum de Flickr de Vilassar de Mar:
https://www.flickr.com/photos/ajuntamentvilassardemar/albums/72157663735616439

Deixa un comentari