Publicat el 08/08/2020

Ja s’han fet públiques al web municipal les bases per a la Mostra de Graffiti (https://premiademar.cat/document.php?id=19064) que, dins del programa Premià Jove, arriba enguany a la seva novena edició

La mostra es durà a terme el diumenge 18 d’octubre, entre les 11 i les 19 h. Els graffitis es faran a la ubicació habitual d’aquesta activitat: la paret que hi ha a la Gran Via de Lluís Companys, en el tram comprès entre els carrers de la Marina i de la Plaça.
Hi poden participar totes les persones de 15 anys en endavant fins a un màxim de 18 artistes. Es comptarà amb la participació de convidats especials.

Els participants han d’enviar el formulari d’inscripció: https://premiademar.cat/document.php?id=17846, un esbós del projecte del graffiti que es vol fer i un enllaç a un web on es puguin veure treballs anteriors de l’artista. Aquesta documentació s’ha d’enviar a través del web de l’àrea de Joventut de l’Ajuntament: https://premiademar.cat/joventut. La data límit és el dimecres 30 de setembre.

Tots els concursants seleccionats disposaran de 10 esprais cedits, com a ajuda per a l’elaboració del graffiti, el dia de la mostra.

 

Deixa un comentari