PSC I ICV-EUiA de Vilassar de Mar. Nota de premsa conjunta | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 14/06/2011

Lectura conjunta del PSCi ICV-EUiA en la sessió constitutiva del nou ajuntament de Vilassar de Mar amb la finalitat d’afavorir la transparència i la implicació i participació ciutadanes a l’ajuntament .


Diversos partits han recollit en el seu programa electoral, amb diferents formules, la necessitat de promoure, des de l’administració local, la implicació ciutadana en els assumptes públics.


Per altra banda, la comissió redactora per la ordenança sobre l’accés, consulta i publicitat dels documents i arxius municipals es va reunir per primer cop 1 de febrer de 2011 fruit d’una moció del PSC en la que es demanava que el govern fes ús de les eines de transparència en la documentació municipal.


Per tot això, els dos partits polítics a dalt esmentats han acordat la lectura d’un text que pretén perseguir el compromís de transparència així com de foment de la participació ciutadana com a base de treball d’un ajuntament respectuós amb els principis i les regles del joc democràtiques.


Us fem arribar el text que PSC i ICV-EUiA -dos dels sis partits que han aconseguit representació institucional a l´Ajuntament de Vilassar de Mar aquesta propera legislatura- han llegit el dissabte 11 de juny a les 12:00h en el decurs de les seves intervencions en la constitució del nou consistori.


“Amb l´objectiu de millorar els instruments d’informació i participació ciutadana i que l’oposició pugui realitzar les tasques de control, generar alternatives i millorar l’acció de govern que li ha estat encomanada, des de PSC, ICV-EUiA demanem que el nou govern municipal es refermi públicament en el compromís de treball de la Comissió redactora de l´ordenança sobre l´accés, consulta i publicitat dels documents i arxius municipals. 
Aquesta comissió cerca afavorir la transparència, la implicació i la participació democràtica a l’Ajuntament de Vilassar de Mar”.

Deixa un comentari