Publicat el 15/02/2023

El Centre d’Acollida estarà ubicat als locals municipals del carrer de la Unió 40, on els darrers dies s’han estat fent els treballs previs per buidar l’espai

 

 

 

Després que l’Ajuntament informés els veïns i les veïnes de la zona sobre el funcionament i les característiques del servei, pròximament començaran les obres del nou Centre d’Acollida Municipal.

El nou equipament disposarà de 28 places d’allotjament repartides en 3 habitacions per a persones o famílies que hagin perdut l’habitatge mentre es cerquen altres solucions habitacionals.
L’espai estarà tutelat les 24 h, es regularà per unes normes d’obligat compliment i es dividirà en zones de nit i de dia diferenciades i amb accés restringit segons els horaris per tal de generar hàbits i facilitar la bona convivència.

Es farà un acompanyament continuat a les persones usuàries per part de professionals especialitzats amb l’objectiu d’informar i donar suport en les gestions i tramitacions que puguin millorar la seva situació.

Aquelles persones que, tot i necessitar aquest servei, tinguin ingressos, hauran de col·laborar en les despeses que generi la seva estada.

Les persones usuàries seran derivades des dels serveis socials de l’Ajuntament.

 

Redacció
Imatge i font: Ajuntament de Premià de Mar

Deixa un comentari