Publicat el 15/12/2020

L’APP Beesafe, totalment gratuïta, entra en funcionament per establir una via directa de connexió amb la policia on l’usuari pot enviar un senyal geolocalitzat amb 5 possibles situacions d’alerta; una d’elles per “Alerta de gènere”

L’ajuntament de Calella ha posat a disposició de la ciutadania una APP gratuïta per alertar a la Policia Local en cas d’emergències o robatoris. L’aplicació de seguretat ciutadana “Beesafe” entra en funcionament per establir una via directa de connexió amb la policia on l’usuari podrà enviar un senyal geolocalitzat amb 5 possibles situacions d’alerta.
Es tracta d’una eina ràpida, senzilla, precisa; segura i silenciosa per fer front a situacions d’alerta. En menys de 15 segons, Beesafe envia una notificació als dispositius dels agents de la Policia Local perquè puguin actuar. L’Ajuntament ha posat en marxa una prova pilot que durarà tres mesos per avaluar el funcionament de l’APP; que ja es pot descarregar de manera gratuïta per Android i iOS.

D’aquesta manera si els ciutadans de Calella percep alguna situació de perill o emergència o pateix algun ensurt al carrer, tan sols prement una tecla, podrà avisar a la policia – i el més important—que gràcies a la geolocalització, els agents podran saber el punt exacte on s’està produint la incidència per actuar de la manera més ràpida possible.
“Beesafe” permet a l’usuari enviar un senyal amb 5 possibles situacions:
Intrusos a casa
Incidència amb l’alarma de casa
 Presència estranya al carrer
 Activitat sospitosa a casa veïna
– Alerta de gènere

L’Ajuntament de Calella ha preparat un vídeo informatiu on explica el funcionament de l’aplicació per facilitar a la instal·lació i l’ús d’aquesta eina a la ciutadania: https://www.youtube.com/watch?v=U67-i5IwAew

 

 

Deixa un comentari