Propera parada, el Maresme! El tiquet turístic Maresme es pot adquirir a qualsevol estació de la xarxa de rodalies | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 08/08/2011

El Consorci de Turisme i Rodalies Catalunya posen el Maresme més a prop d´aquelles persones que cerquen un lloc a la vora de casa per passar un dia de lleure i conèixer nous indrets. Des d´aquest mes, a les estacions de rodalies de Renfe es comercialitza el tiquet turístic Maresme que ofereix l´oportunitat de viatjar a les 16 poblacions de la comarca connectades amb tren i obtenir descomptes especials en diferents establiments.
El tiquet turístic Maresme ha estat una iniciativa del Consorci de Turisme que vol potenciar la destinació Costa de Barcelona-Maresme com a destí de turisme de proximitat durant tot l´any i de Rodalies Catalunya. L´acord al qual han arribat les dues entitats permet als usuaris adquirir un bitllet especial que, a més del viatge d´anada i tornada en tren, els hi facilita l´accés a descomptes especials en rutes i en diferents establiments.
Per tal de conèixer els atractius de cadascuna de les poblacions maresmenques que es troben connectades amb tren, s´han editat uns fullets especials que proposen rutes i punts d´especial interès per al visitant. Aquests fullets s´han editat en quatre idiomes: català, castellà, anglès i francès i es distribueixen en totes les estacions de la xarxa de rodalies.
Seguint la premissa que el Maresme pel seu clima, per les seves característiques i pel conjunt d´ofertes de lleure que programa és un territori per visitar durant tot l´any, el tiquet turístic Maresme estarà disponible durant tot l´any.
El tiquet turístic Maresme es pot adquirir a qualsevol estació de la xarxa de rodalies. El seu preu va vinculat a les zones de manera que la tarifa per zona d´un billet d´anada i tornada és el següent:
• Zona 1: 2,90€
• Zona 2: 3,40€
• Zona 3: 5,00€
• Zona 4: 6,30€
• Zona 5: 7,70€
• Zona 6: 9,80€
Més informació:
www.costadebarcelonamaresme.cat

Deixa un comentari