Publicat el 06/06/2017

Batejos de caiac, vela, rem, pàdel surf, dragon boats i sortides en embarcacions de pesca esportiva, propostes gratuïtes del Marina Day 2017 al Port de Badalona

Més de 30 ports de Catalunya convoquen la jornada de portes obertes per trencar la imatge de recintes tancats i elitistes. Iniciativa de l’Associació Catalana de Ports Esportius i Turístics (ACPET) a la que en aquesta segona edició 2017 s’han sumat molts ports d’altres punts de Balears, València, Andalusia, Galícia, Astúries, País
Basc, etc, amb la intenció, compartida, d’apropar els ports i els clubs nàutics als ciutadans i les ciutadanes. De manera que durant el dissabte s’organitzaran multitud d’activitats tant nàutiques com culturals, gastronòmiques, d’oci i d’altres àmbits destinades a tota la família.

A Badalona, en coherència amb la concepció del port com un poliesportiu més de la ciutat en el que practicar esports nàutics durant tot l’any, tot superant l’estacionalitat i la pressió sobre el litoral de manera més intensiva durant els mesos d’estiu, s’han programat “batejos” de les activitats esportives que ofereixen diferents clubs amb
base al Port.

Programa Port Badalona. Dissabte 10 juny, 10 a 14h:

Bateig de J80. Carpa de la Base de Navegants
www. labdn.cat
labdn@labdn.cat
Tast de navegació en els J80, un tipus d’embarcació ràpida i divertida i no complexa a nivell tècnic. Tanmateix, hi competeixen també els millors regatistes, com medallistes olímpics, regatistes de la America’s Cup i regatistes oceànics, perquè és una embarcació prou simple, estable i equilibrada com per a permetre la iniciació dels regatistes més novells i arribar a ser un expert. És per això que el J80 ha esdevingut un dels vaixells de regates més populars del món.

Bateig de velers tipus “Fusion”. Carpa de la Base de Navegants

www. labdn.cat
labdn@labdn.cat
Es tracta d’una embarcació ultramoderna com a solució familiar i per a escoles de vela, per a un adult o per a 2 nens. Una proposta innovadora, segura, estable, i que inspira confiança. Estable, de reacció predictible i maniobra de fàcil rectificació. Fàcil de desbolcar i pujar a bord després de bolcada. Amb botavara alta per a una major comoditat de pas en maniobres I Punta de pal segellada per a una bolcada completa més lenta. Si la voleu provar, cal experiència prèvia en vela lleugera.

Bateig de pàdel surf. Carpa de la Base de Navegants
www. labdn.cat
labdn@labdn.cat
El pàdel surf està molt de moda, en la seva modalitat estàndard i també està prenent molta força el format XL que permet compartir pala i taula a unes 8 persones.

Bateig de caiac. Carpa de la Base de Navegants i Caiac Barcelona
www. labdn.cat www.barcelonacaiac.com
labdn@labdn.cat info@barcelonacaiac.com
La pràctica del caiac és una activitat nàutica que cada dia que passa té més protagonisme en el paisatge del litoral. És propulsada per un o diversos caiaquistes que fan servir pales dobles i s’asseuen mirant endavant amb les cames lleugerament flexionades. Us animeu?

Bateig de rem, en llagut. Club de Rem Badalona i seccions de rem
del Club Natació Badalona i del Club Nàutic Betulo
www.rembadalona.cat  www.cnbadalona.cat  www.cnbetulo.com
Ja som una de les poblacions amb més llicències federatives i més palmarès en la pràctica d’aquest esport. Llagut, batel, llagut mediterrani… Heu de fer un bateig i sumar-vos a la pràctica esportiva o lúdica d’aquest esport, un dels més complets després de l’esquí alpí o la natació

Bateig de Dragon Boats. Club Dragon Boats Badalona
www.clubdragonboatsbadalona.com
@clubdragonboatbadalona
L’embarcació Dragon Boat físicament és una gran canoa que representa un drac en honor al seu origen mitològic procedent d’antigues tradicions xineses. Hi ha dues categories d’aquesta modalitat de piragüisme: per a 10 i per 20 palistes. Es competeix amb equips formats cadascun d’ells per un timbaler que marca el ritme, el grup de palistes i el patró que dirigeix la barca amb un gran rem que fa de timó. El seu gran èxit es fonamenta en el fet de fusionar l’esport i el lleure amb valors pedagògics i socials. Persones de totes les edats i condicions fan !!!

Sortides de pesca esportiva. Club de Pesca Esportiva Badamar
www.badamarpesca.es  – secretaria@badamarpesca.es
La pesca esportiva té molta tirada a la nostra ciutat, de sempre. L’associacióm de Pesca Esportiva Badamar fa possible aquesta activitat i la manté força viva, amb campionats com el de pesca infantil del setembre. Voleu provar?

Portes obertes al Veler Astral, de l’ONG Open Arms
www.proactivaopenarms.org
Fa gairebé un any, el vaixell Astral de l’ONG Proactiva Open Arms salpava des del port cap a les aigües del Mediterrani Central amb l’objectiu d’ampliar el seu operatiu permanent a Lesbos, a Grècia. Es tracta d’un veler medicalitzat per dur a terme tasques de vigilància i salvament davant les costes de Líbia. Teniu l’ocasió de conèixer de primera mà el veler de l’oenegé badalonina que va avergonyir Europa i mig món.

Motos d’aigua i Flybloard. Preus especials. Sea Riders
www.seariders.es
Una de les empreses ubicades al Port ofereix servei de motos aquàtiques i provar flyboard. Per la jornada del Marina Day faran preus especials: 15min Flyboard 70€ i un tour de mitja hora en moto d’aigua 70€ (poden anar dues persones). La informació i les reserves a través del whatsapp del número 637861223

Per a reserves, adreceu-vos directament als clubs o aneu directament a la carpa que cada club tindrà instal·lada a peu de rampa del Port durant el dissabte dia 10 de juny
Per si dissabte no sou a Badalona, aquí teniu la resta de ports i clubs nàutics adherits a aquesta iniciativa: Portbou, Colera, Llançà, Port de la Selva, Roses, Marina Empuriabrava, l’Escala, Estartit, Costa Brava, Port d’Aro, Sant Feliu de Guíxols, Blanes, El Balís, Mataró, Masnou, Fòrum, Olímpic, Ginesta, Garraf, Vilanova, One Ocean Port Vell, Port Sitges -Aiguadolç, Torredembarra, Salou, Cambrils, l’Hospitalet de l’Infant, Calafat, Marina Sant Jordi i Sant Carles Marina.

 

 

Deixa un comentari