Publicat el 25/01/2016

 

En el darrer any s’ha efectuat 249.853 descàrregues d’àudio Al voltant de set mil persones segueixen l’emissora municipal de Premià de Mar segons un estudi realitzat al desembre de 2015 per l’empresa Infortècnica que ha efectuat 352 enquestes telefòniques a majors de 15 anys. 
Ràdio Premià de Mar és coneguda pel 81,3 per cent de la població de Premià de Mar. Durant l´últim mes l´han seguit 6810 persones 21 minuts al dia de mitjana. Sobre el total de la població, el temps mitjà d´audiència és de 5,1 minuts, amb un 5,3 per cent de share i un GRP 24?h de 901 persones.
A aquestes dades cal afegir-hi els ciutadans que escolten l’emissora on-line amb la nova app o els serveis de podcast. Des del mes de gener al desembre de l’any 2015 s’han efectuat un total de 249.853 descàrregues d’àudios.  L’emissora ha diversificat la seva presència i l’oferta de continguts a través d’un ampli ventall de plataformes, entre les quals les xarxes socials, en aquest cas també han experimentat un important augment tant de continguts com de seguidors.
La ràdio, així com Internet, són els únics mitjans que en l’àmbit nacional han experimentat un notable increment d’audiència en els últims sis anys. Gràcies a aquest augment de la penetració en l’audiència, s’arriba a més ciutadans i, en conseqüència, la ràdio continua essent un dels mitjans més eficaços per connectar amb la ciutadania.

Deixa un comentari