Prop de 200 nens i nenes de Mataró participaran en la campanya - Disfruita-la - de tastos de fruita dolça | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 20/12/2011

Prop de 200 nens i nenes de l’escola Camí del Mig de Mataró d’entre 8 i 12 anys participaran el dimarts 21 en la campanya Disfruita-la organitzada per Unió de Pagesos i amb la col·laboració del Departament de Salut de la Generalitat. La campanya es basa en tastos de fruita de temporada guiats, per a infants.


Els nens i nenes d’aquest centre tastaran quatre varietats de pomes i tres de peres, mandarines i taronges, i a més, rebran la carmanyola Disfruita-la amb fruita de temporada.


Aquesta és la setena edició de la campanya Disfruita-la a Catalunya, que va començar el 2005, i en la qual cada any participen una mitjana de 5.000 infants de primària.  La campanya té com a objectiu promoure el consum de fruita dolça, especialment entre el jovent i els infants, utilitzant una metodologia molt pràctica per tal de recuperar l’hàbit de menjar fruita en l’entorn familiar.


Al programa Disfruita-la, impulsat per Unió de Pagesos per promocionar el consum de la fruita dolça entre nens i joves mitjançant tastos de fruita, se li ha concedit un dels premis Estrategia Naos 2010 que atorga el Ministeri de Sanitat, Política Social i Igualtat, concretament el corresponent a la categoria de promoció d’una alimentació saludable en l’àmbit escolar. Els premis NAOS tenen com a objectiu la defensa de la nutrició, l’activitat física i la prevenció de l’obesitat.


A l’acte de demà hi participarà Pep Riera, coordinador comarcal del Maresme d’Unió de Pagesos.
Dia / Hora: Dimecres 21 de desembre, 10.30 h
Lloc: Escola Camí del Mig de Mataró (C. Camí del Mig, 1-3)

Deixa un comentari