Publicat el 15/01/2024

El Govern inicia el procés de concessió per a aquest servei de restauració al costat del Pavelló, amb l’objectiu de millorar l’experiència dels usuaris del poliesportiu i dels ciutadans que visitin el Parc

 

 

L’Ajuntament de Calella obre el termini de presentació de candidatures per a la concessió de serveis destinada a l’explotació d’un bar al Parc Dalmau, al costat del Pavelló Municipal d’Esports. Aquesta iniciativa busca resoldre la necessitat d’incloure una àrea de restauració en aquest espai, que l’administració local vol potenciar.
La concessió abasta la gestió del bar i totes les prestacions relacionades, amb una durada màxima de 4 anys. Les empreses interessades podran participar en el concurs públic fins al 13 de febrer.

Conforme va explicar l’alcalde Marc Buch durant la sessió d’investidura, un dels propòsits d’aquest mandat és reviure el Parc amb iniciatives que acostin la població a aquest lloc tan emblemàtic i singular de Calella, així com desenvolupar el Pla Director del Parc Dalmau.
A més, es preveuen accions per millorar la visita i l’experiència al parc, com ara el Campament Reial, que va aplegar 9.000 persones en tres dies, o el futur projecte de jocs infantils del Parc Dalmau, ja aprovat en els pressupostos de 2024. Aquestes mesures formen part de la estratègia del Govern per dinamitzar el pulmó verd de la ciutat.
A més a més, el Parc també acull esdeveniments culturals i esportius, com el Campionat d’Espanya d’Handbol, l’Aplec Pairal de Catalunya, així com les inauguracions dels festivals Sing for Gold o el Festival Coral Internacional Canta al mar.

 

Redacció

 

Deixa un comentari