Projecte per afavorir l’autoocupació i la instal·lació de noves activitats comercials a Vilassar de Mar | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 09/01/2013

L´Ajuntament de Vilassar de Mar participarà durant l´any 2013, amb d´altres quatre municipis de la província, en un projecte pilot de la Diputació de Barcelona, que té com a objectiu afavorir l´autoocupació en el sector del comerç i incentivar la instal·lació de noves activitats en locals comercials del municipi.


El projecte s´adreça a persones que vulguin iniciar un negoci a Vilassar de Mar en l´àmbit del comerç de proximitat i consisteix en l´assessorament personalitzat i la realització d´un programa formatiu de 45 hores, especialment enfocat a la creació de negocis comercials.
En aquest curs, totalment gratuït per als emprenedors, es treballaran els aspectes necessaris per a la posada en marxa i el bon funcionament de l´empresa. A més, les persones que finalment  iniciïn el seu negoci, tindran durant dos anys un seguiment i tutela de professionals, que els assessoraran sobre com fer front als reptes de les primeres fases de la posada en marxa d´una activitat comercial. Alhora s’està treballant perquè aquestes persones puguin gaudir d’una bonificació de la taxa per a l´inici de la seva activitat.


Les persones interessades en aquest projecte, poden adreçar-se a la Regidoria de Comerç, Empresa, Formació i Ocupació de l´Ajuntament de Vilassar de Mar, que es troba al carrer Manuel de Falla, 1, baixos, o bé contactar per telèfon al 937542400, ext. 602, o correu electrònic: gomezpc@vilassardemar.cat.

Deixa un comentari