Publicat el 11/02/2021

Actualment el camí no està asfaltat, no disposa d’espai habilitat per a vianants i tampoc de proteccions pel desnivell existent amb les finques del lateral mar

La Diputació de Barcelona ha lliurat a l’Ajuntament de Vilassar de Mar el projecte de pavimentació del camí de Can França, una via de pas molt utilitzada pels vehicles lleugers i pesants al ser ruta alternativa a la N-II regulada amb semàfors.
El camí de Can França és un vial de 225 metres de longitud i 3,40 metres d’amplada mitjana, de doble sentit de circulació i amb orientació paral·lela al mar, fet que permet la connexió entre el municipi de Vilassar de Mar i els municipis veïns de Premià de Mar i Premià de Dalt.

El projecte presentat preveu l’ampliació del camí fins a l’entorn dels 5 metres d’amplada amb el desplaçament de tanques i expropiació de terrenys del marge muntanya més l’execució de murs de formigó i escullera a la banda mar que permeten ocupar tot l’espai públic disponible. La proposta també inclou el marcatge mitjançant senyalització de l’espai de pas per a vianants i proteccions enfront al desnivell existent.
El cost total de les actuacions previstes en el treball és de 226.498 euros.

Foto: Diputació de Barcelona. Estat actual del camí de Can França, a Vilassar de Mar

 

 

Deixa un comentari