Publicat el 05/12/2019

El parc comptarà amb un tobogan en forma de tub tancat, i una plataforma giratòria o un gronxador en forma de cistella gegant que sigui inclusiu per a infants amb mobilitat reduïda…

El passat dimarts, 4 de novembre, el Consell d’Infants de Teià es va reunir a la sala de plens de l’Ajuntament per presentar als membres de la corporació municipal i a la comunitat educativa del poble el seu projecte per equipar amb jocs infantils la zona verda que hi ha al costat de la piscina pública de Sant Berger.
La sessió va començar a les 17h i va tenir com a protagonistes els nens i nenes de 5è i 6è de l’Escola El Cim que integren el Consell d’Infants.
Ells i elles van ser les encarregades d’explicar les característiques i les motivacions de la proposta, que ha comptat amb la col·laboració dels Serveis Tècnics de l’Ajuntament. En concret, es planteja la col·locació d’un paviment de gespa artificial en tota la superfície. El parc comptarà amb un tobogan en forma de tub tancat, i una plataforma giratòria o un gronxador en forma de cistella gegant que sigui inclusiu per a infants amb mobilitat reduïda.
L’acte va finalitzar amb un petit refrigeri per als membres del Consell d’Infants i les seves famílies. El regidor de Participació, Jordi López, es va comprometre a fer samarretes amb el logotip del Consell per agrair-los la feina.
Pressupostos participatius
El Consell d’Infants de Teià es va constituir el passat 29 de març. En aquella data va rebre l’encàrrec per part de l’alcalde de treballar en el disseny del parc infantil del complex esportiu de Sant Berger, que havia estat un dels projectes guanyadors del procés de pressupostos participatius de 2018, amb una dotació de 10.368 euros.
Ara, l’Ajuntament recollirà la proposta confeccionada pel Consell d’Infants, la recollirà en un projecte executiu i en licitarà les obres, que podrien quedar enllestides dins el primer trimestre de 2020.

Deixa un comentari