Publicat el 07/08/2020

El Centre de Documentació del Parc de la Serralada Litoral engega un projecte de ciència ciutadana d’elaboració d’una col·lecció virtual dels insectes del Parc

Des d’aquest Centre de Documentació ens proposen participar en un projecte molt engrescador de ciència ciutadana: l’elaboració d’una col·lecció virtual d’insectes i altres artròpodes del Parc.
Per fer-ho, haureu d’enviar fotografies dels insectes que trobeu en les vostres sortides i excursions pel Parc… Saltamartins, xinxes, libèl·lules, mosques i mosquits, escarabats, papallones i formigues, aranyes, abelles, milpeus… Tots agraden!.
Especialistes revisaran les imatges enviades i amb elles es crearà un àlbum digital que es penjarà al catàleg col·lectiu dels centres de documentació de la Xarxa de Parcs Naturals.
Aquelles persones interessades a sumar-se a la confecció d’aquest àlbum han d’enviar un correu electrònic al Centre de Documentació del Parc de la Serralada Litoral (p.slitoral.cdp@diba.cat). Se’ls farà arribar, aleshores, tota la informació i els passos a seguir per col·laborar amb la col·lecció virtual d’insectes del Parc de la Serralada Litoral, una interessant proposta de ciència ciutadana que té com a objectiu conèixer la biodiversitat i presència d’aquest grup d’insectes tan desconegut i alhora tan important per al nostre entorn.

 

 

 

 

 

 

 

Deixa un comentari