Programació dels teatres municipals de Badalona per al tercer quadrimestre | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 20/07/2012

 Els abonaments es podran adquirir a partir de dilluns, 23 de juliol. Els teatres municipals de Badalona (Zorrilla, Principal i Blas Infante) presenten la seva programació d’aquest tercer quadrimestre de l’any seguint apostant pel teatre professional de qualitat i per fer pujar a l’escenari a artistes de referència. Les propostes d’aquests darrers mesos de la temporada pretenen oferir totes les disciplines artístiques i van dirigides a tots els públics, des dels més familiars als més especialitzats.


Incendis, un dels darrers èxits teatrals del moment, amb Clara Segura i Julio Manrique, ens explicarà una història actual i colpidora. O la interpretació del poema èpic de Verdaguer, Canigó, recitat per Lluís Soler i Celobert amb Josep Maria Pou.


Badalona també comptarà amb l’actuació de Berto Romero, un dels monologuistes actuals més mediàtics.


L’espectador tindrà també l’oportunitat d’escoltar la veu de Sílvia Pérez Cruz, amb el nou espectacle 11 de novembre, el seu primer disc en solitari. Qui ho prefereixi també tindrà la possibilitat d’assistir al concert de Juan Perro, el cantant i compositor del grup de rock dels anys 80 i 90, Radio Futura; d’ Ismael Dueñas, de Mar Serra o gaudir de la música interpretada per la Banda Simfònica de Badalona.
En circ, i de la mà de la programació de La Xarxa, el pallasso Tortell Poltrona ens parlarà de Grimègies. Per la seva banda La industrial teatrera buscarà la complicitat de l’espectador amb Riures d’emergència, un espectacle de la Fundación Theodora, especialitzada en visites als nens hospitalitzats.


En el camp de la dansa, es podrà veure a Cesc Gelabert o a Marta Carrasco, dos ballarins, veritables referents al nostre país.


La recollida i renovació d’abonaments es podrà fer a partir del 23 de juliol i la venda de nous abonaments serà a partir del dilluns 3 de setembre. El preu de l’abonament de temporada, que inclou cinc espectacles, és de 68 euros. A partir del dijous 6 de setembre es posaran a la venda les entrades, dins dels horaris habituals.
Informació: Oficines Badalona Cultura, c/. Sant Miquel, 54. tel. 93/ 384 40 22
http://www.teatrezorrilla.cat/  –  www.badalona.cat
Oficina Turisme Badalona. Ptge de la Plana, 40 bxs. 93 483 29 90

Deixa un comentari