Publicat el 16/08/2017

 ‘Anem al teatre’ és un programa organitzat per la Diputació de Barcelona en col·laboració amb els ajuntaments que ofereix, en horari escolar, espectacles d’arts escèniques i musicals.

Aquest curs, 1041 alumnes de Vilassar de Dalt han pogut gaudir de les 9 funcions del programa al Teatre La Massa.

1041 escolars de l’Escola Francesc Macià, La Immaculada i Sant Jordi han pogut gaudir aquesta temporada 2016 – 2017 dels espectacles del programa Anem al Teatre. El projecte, organitzat per la Diputació de Barcelona en col·laboració amb els ajuntaments, ofereix, en horari escolar, espectacles d’arts escèniques i musicals per a escolars. Per l’escenari del Teatre La Massa hi ha passat, aquesta temporada 9 espectacles.

El projecte ‘Anem al Teatre’ té com a objectius principals la creació de nous públics del teatre, la música i la dansa i l’educació de la sensibilitat artística. L’oferta artística del programa es caracteritza per la seva qualitat contrastada, per la seva idoneïtat pedagògica adequada a cada cicle escolar i per la professionalitat de les companyies que hi participen. A més, s’ofereix a les escoles una guia didàctica de cada obra que se supervisa directament des de l’àmbit d’Educació.

Les actuacions, d’altra banda, es representen en un aforament limitat (màxim de 200 alumnes entre 3-5 anys i de 350 entre 6-18 anys) per tal que l’espectacle es pugui gaudir en condicions òptimes. La selecció d’espectacles es confecciona des de la Diputació i ha de comptar amb el vist-i-plau de la Comissió Assessora, un òrgan de caràcter consultiu integrat per experts en espectacles de teatre, música i dansa destinats a la població infantil i juvenil.

Deixa un comentari