Publicat el 11/03/2021

La patronal del comerç fa setmanes que treballava per rebaixar aquesta mesura i tenia previst fer un acte reivindicatiu per aquest dissabte que, amb aquest anunci, queda desconvocat

PIMEComerç Maresme, Barcelonès Nord i Vallès Oriental amb les associacions i gremis sòcies dels territoris, celebren la decisió del Procicat. L’anunci d’avui amb el qual es permet que els comerços no essencials puguin tornar a obrir els caps de setmana a partir deldia 15 de març, ha estat valorat molt positivament per PIMEComerç, que ja havia advertit reiteradament que era una mesura necessària per poder ajudar a un sector que necessitava poder desenvolupar la seva activitat, considerant la importància de la facturació dels dissabtes, que suposa entre un 16% i un 20% de la facturació setmanal.
En aquest sentit, Carles Gironès, President de PIMEComerç Maresme, Barcelonès Nord i Vallès Oriental afirma que “estem satisfets perquè hem aconseguit l’objectiu que perseguiem amb la reivindicació: que el comerç no essencial pugui obrir també els caps de setmana. Agraeixo personalment la implicació de tots els nostres socis i dels comerços del territori, que havien donat suport a la iniciativa”.
Així mateix i donat l’anunci del PROCICAT, informem que l’acte reivindicatiu anunciat per aquest pròxim dissabte dia 13 i que consistia en obrir els seus locals i les seves botigues de les 11 fins a les 13 hores, queda desconvocat.

D’altra banda, PIMEComerç es referma amb el compromís de continuar pressionant i persuadint a l’Administració Pública de la necessitat de recuperar la normalitat en l’obertura de tota mena de comerç, també dels de més de 800m2, així com del sector de la restauració, que donada la profunda afectació i l’extrema necessitat de poder tornar a fer solvents els seus negocis, considera que ja hauria d’haver pogut ampliar el seu horari de funcionament fins, com a mínim, les 22h en aquesta nova Resolució.

 

Deixa un comentari