Publicat el 27/11/2015

L’Ajuntament de Vilassar de Mar, amb el suport de la Diputació de Barcelona, està elaborant el Pla de Mobilitat Urbana i Sostenible (PMUS) del municipi, que definirà quines estratègies i accions s’han de desenvolupar a Vilassar de Mar en els propers anys per aconseguir un model de mobilitat sostenible, segur i integrador. Aquest pla, que acaba de finalitzar la primera fase amb un acurat estudi tècnic sobre la mobilitat, engega ara un procés participatiu per implicar la ciutadania en la diagnosi de la situació actual i les propostes de millora.
El procés de participació ciutadana arrencarà al mes de desembre amb l’organització de diverses activitats per facilitar a la ciutadania que puguin fer les seves aportacions. L’1 de desembre es presentaran públicament els resultats de l’estudi de la diagnosi de mobilitat, que han fet els responsables de l’equip redactor del PMUS. Serà en una jornada oberta a tothom que començarà a les 19 h i que tindrà com a escenari la Biblioteca Municipal E. Lluch. 

Per al 12 de desembre s’ha organitzat l’activitat Mou-te, una sessió que constarà de tres itineraris simultanis (un a peu, un adaptat i un amb bicicleta) per tal que siguin els ciutadans els que amb l’ajuda dels tècnics detectin problemes de mobilitat al carrer. 
Per assistir a la sessió participativa cal inscripció prèvia, abans del 8 de desembre, a través del correu plamobilitat@vilassardemar.cat, indicant noms i cognoms, l’edat i el grup en el qual voleu participar. 
A més, i de forma paral·lela, tots aquells ciutadans que ho desitgin podran fer les seves aportacions a la diagnosi de mobilitat, de l’1 de desembre al 15 de gener, a través del correu electrònic plamobilitat@vilassardemar.cat. Un cop finalitzat el treball amb la ciutadania, l’equip tècnic especialitzat analitzarà les aportacions realitzades.
El web municipal disposa d’un apartat dedicat al PMUS on s’explica què és i els seus objectius, es detalla el procés de participació que se seguirà i on també es pot consultar el document de la diagnosi de mobilitat: www.vilassardemar.cat/pmus. 

Deixa un comentari