Publicat el 02/08/2017

Els veïns i veïnes poden sol·licitar fins al 31 d’agost les actuacions gratuïtes per solucionar les afectacions en la recepció de la TDT com a conseqüència del desplegament de la tecnologia 4G al municipi.

Els llavanerencs i llavanerenques afectats poden contactar amb l’Oficina Tècnica d’Ajuntaments de l’entitat Llega800 trucant al telèfon gratuït 900 831 902.

Durant aquestes darreres setmanes s’han posat en servei un seguit d’estacions de telefonia mòbil 4G al municipi, que tenen l’objectiu d’aconseguir connexions mòbils de molt alta velocitat, millorar la cobertura a l’interior dels edificis i assolir majors nivells de penetració geogràfica.
Tal com es va anunciar a l’inici dels treballs per part dels operadors de telefonia: http://ajllavaneres.cat/document.php?id=11069, la tecnologia 4G utilitza les mateixes freqüències que la televisió, un fet que podria haver provocat interferències i alguns problemes en la recepció del senyal de la TDT per part d’aquells usuaris que reben el senyal a les seves llars a través d’una antena. És per això que el Ministeri d’Indústria, Energia i Turisme s’encarrega des de fa mesos de solucionar gratuïtament qualsevol afectació mitjançant la gestora Llega800. Tot i que, oficialment, el període per sol·licitar les actuacions gratuïtes per solucionar les incidències en la recepció de la TDT ja ha finalitzat, l’entitat gestora Llega800 comunica que s’ha ampliat el termini fins al 31 d’agost.

Així doncs, totes aquelles persones que, encara avui, tinguin problemes en la recepció de la TDT es poden posar en contacte amb l’empresa Llega800 i un tècnic qualificat es desplaçarà a la seva llar per procedir a realitzar totes les tasques i proves necessàries per a solucionar aquestes incidències. Només cal trucar al telèfon 900 833 999, en horari de dilluns a dissabte de 9 a 22 hores. Per a més informació, també es pot consultar el portal web www.llega800.es.

 

Deixa un comentari