Publicat el 18/08/2018

L’Ajuntament de Cabrera de Mar valora de forma positiva la posada en marxa d’aquesta iniciativa pionera que ja compta amb 65 usuaris

El nou servei de recollida a domicili de la jardineria i fracció verda particular que ha implementat l’Ajuntament de Cabrera de Mar, ja ha superat els primers tres mesos de funcionament.

Des de la regidoria de Medi Ambient i Sostenibilitat es mostren molts satisfets amb l’acollida d’aquesta iniciativa pionera i que pretén ser un referent per a la resta del territori.

A finals del mes de juliol aquest servei ja disposava de 65 usuaris i, des de la seva posada en marxa s’han fet més d’un centenar de visites a domicili per fer-ne la recollida (18 durant el mes de maig, 36 al mes de juny i 70 durant el mes de juliol).

El servei es realitza tots els dilluns i divendres de 8.30 a 11 hores. Per poder utilitzar-lo cal omplir una instància a l’Ajuntament amb les dades de la targeta de la deixalleria.

L’usuari rebrà així un primer sac de forma gratuïta i podrà trucar al consistori, al telèfon 93 759 00 91, cada cop que vulgui fer ús del servei.

Durant el mes d’agost, però, degut a les vacances del personal de la brigada de GICSA, la recollida es fa un únic dia a la setmana. En concret, els dilluns 6, 13, 20 i 27 d’agost de 8.30 a 11 hores.

D’altra banda, es recorda a la ciutadania que fer ús d’aquest servei també ofereix descomptes de fins a un 20 % en la taxa d’escombraries per a l’any següent. Per a més informació, es pot consultar el web municipal.

Deixa un comentari