Primers passos per a la creació del Consell Municipal de Medi Ambient a Alella | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 08/10/2012

L´Ajuntament inicia aquest mes el procés per a la creació del Consell Municipal de Medi Ambient, un òrgan estable de participació, consulta, coordinació i assessorament en matèria ambiental l‘àmbit local. Per iniciar aquest treball, s´ha convocat una trobada informativa el 16 d’octubre a les 20h a la Sala de Plens de l’Ajuntament, oberta tant a entitats vinculades al medi ambient com a persones que a nivell individual hi vulguin col·laborar.
La reunió servirà per valorar les possibilitats i l’abast que pot tenir el nou òrgan, la periodicitat de les trobades i els temes a treballar. Alhora, s´analitzaran altres experiències municipals similars i es debatran algunes propostes que ja hi ha sobre la taula per definir el camí a seguir.
La creació del Consell de Medi Ambient és una de les accions que recull el Pla d’Acció Ambiental d’Alella, aprovat l’any 2009, dins la línia estratègica d´implicar la ciutadania i els agents socials i econòmics en el desenvolupament i la implantació de l´Agenda 21 Local.
La necessitat de disposar d´un espai comú de debat i participació en matèria ambiental també es va fer palesa en la reunió que la Regidoria va mantenir amb algunes entitats de caire ambiental del municipi el passat dia 13 de juny. Tanmateix, la convocatòria del 16 d’octubre està oberta a totes aquelles persones que vulguin col·laborar en la conservació i millora de l´entorn.

Deixa un comentari