Publicat el 06/12/2019

A partir del pròxim dilluns, dia 9 de desembre, i fins al 4 de gener de 2020, es durà a terme la primera Gimcana nadalenca del comerç

L’objectiu de la gimcana és potenciar el comerç local en les dates del Nadal, comptant amb la participació ciutadana mitjançant la realització d’un seguit d’activitats lúdiques.

Així, els participants, clients i clientes dels comerços de la vila, hauran de realitzar un seguit d’accions i proves als mateixos establiments, que els donaran accés als punts per optar als premis. Les accions poden ser compres o publicacions a xarxes socials, mentre que les proves guiades poden ser preguntes, trobar pistes ocultes o realitzar tests d’habilitat.

En concret, hi haurà quatre premis:

– 1r premi: 300 € en vals de compra, per al concursant amb més punts aconseguits al major nombre de comerços.

– 2n premi: 100 € en vals de compra, per al segon concursant amb més punts aconseguits al major nombre de comerços.

– 3r premi: 100 € en vals de compra, per al comerç que més punts lliuri.

– 4t premi: 50 € en vals de compra, per la foto publicada amb el hashtag #GimcanaNadalencaPdM que obtingui més “m’agrada” a Facebook i/o a Instagram.

 

Un web i una App per participar en la Gimcana

Tant els comerciants com els clients i clientes que vulguin participar en la gimcana s’han d’inscriure prèviament al web gimcana.pdm.cat. Els pròxims dies es podrà descarregar des de Google play i des de l’App Store d’Apple una App que servirà per mostrar les activitats i circuits comercials on es faran les proves cada dia, per rebre missatges i per mostrar informació dels comerços participants.

La Gimcana nadalenca PdM està organitzada conjuntament per l’Eix Comercial Premià i els Comerços Associats de Premià de Mar, amb la col·laboració de l’Ajuntament.

 

Deixa un comentari