Publicat el 06/03/2023

La plaça Santa Anna ha acollit els primers castells blau marí dels Capgrossos de Mataró en el context del Megataller

 

 

 

Després de participar a la inauguració de l’exposició “Constructors prodigiosos” de l’artista mataroní Martí Anson el passat 25 de febrer, els Capgrossos de Mataró s’han apuntat aquest cap de setmana els primers castells de set pisos de l’any en el marc d’un “Megataller” que ha permès els mataronins apropar-se a la colla d’una manera activa.
La colla blau marí ha organitzat un matí dirigit als més petits de la ciutat, començant pel “Megataller” de canalla, amb l’actuació castellera a mig matí i posant-hi la cirereta amb el cantautor mataroní Pol Nord, que va oferir un concert per fer ballar una bona estona en família.

Els Capgrossos de Mataró van organitzar un taller d’iniciació, destinat a famílies i canalla, que va comptar amb una gran participació de mataronins i maresmencs que van aprofitar l’oferiment per enfaixar-se per primer cop i viure l’experiència dels castells en primera persona.

Al punt de les dotze va iniciar l’actuació, que serviria per engreixar la maquinària i recuperar sensacions a plaça. Van descarregar el tres de set, el quatre de set i el quatre de set amb agulla. Van aprofitar que actuaven en solitari per alçar un quart castell, un cinc de sis.
Van arrodonir l’actuació amb el primer pilar de cinc de la temporada i van acomiadar-se de la plaça amb dos pilars de quatre.

La propera actuació dels Capgrossos de Mataró serà el dia 19 de març a Banyoles, on actuaran acompanyats de la colla local, els Esperxats de l’Estany i els Tirallongues de Manresa.

Redacció
Imatge i font: Capgrossos de Mataró

 

Deixa un comentari