Primer acte secció local del Mataró - Spain´s secret conflict, territorial del Maresme de la Plataforma per la Llengua | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 09/01/2012

Des de la territorial del Maresme de la Plataforma per la Llengua ens plau convidar-vos al primer acte de la secció local de Mataró el proper dimecres 11 de gener a les 7 de la tarda al bar El Públic.
Jordi Manent, membre de l’executiva de la Plataforma per la Llengua ens farà una presentació de l’entitat i a continuació projectarem un fragment del documental Spain’s secret conflict.
El documental Spain´s Secret Conflict és una producció de la britànica Endboard Productions i analitza els orígens del conflicte entre Catalunya i Espanya.
Per tal de donar veu a totes dues parts i de veure l’opinió que tenen del conflicte cultural i econòmic actual, el periodista Gary Gibson entrevista diferents personalitats catalanes i espanyoles, com l’exvicepresident del Govern de Catalunya Josep Lluís Carod-Rovira, l’escriptor Matthew Tree, el periodista Federico Jiménez Losantos o l’expresident del Govern espanyol José María Aznar.
Gary Gibson és un periodista i professor d’origen anglès que viu a Mataró des de fa més de vint anys.  Aquest acte de ben segur serà el tret de sortida de tot un seguit d´actes en favor de la llengua catalana a la capital de la comarca.


Bar el Públic, carrer d´en Xammar 6- Mataró,  
http://www.elpublic.cat

Deixa un comentari