Primavera d’actes culturals a Can Lleonart d’Alella | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 29/03/2018

El centre cultural de Can Lleonart ja té preparada la programació de primavera que comença el 9 d’abril i acaba el 21 de juny.

Els dies 4 i 5 d’abril s’obren les inscripcions als cursos i tallers per a les persones que ja són usuàries o viuen a Alella i a partir del 6 d’abril les inscripcions s’obren a tothom. La nova programació ofereix activitats adaptades al ritme que marca l’arribada del bon temps.

Les novetats dels cursos i tallers del trimestre són: ‘La Barcelona desapareguda’, ‘L’escriptura dels sentits’, ‘Taller pràctic de fotografia’, ‘Pràctiques amb constel·lacions familiars i sistemàtiques’, ‘Microgimnàstica’. ‘Anem a preparar un sopar’ i ‘Pèsols i faves’.

Més informació i inscripcions en aquest enllaç: canlleonart.com

D’altra banda, Can Lleonart té dos convidats excepcionals al Cicle de Músiques del Món del programa de primavera: Joan Miquel Oliver i Marina Rossell. El que va ser fundador, compositor i guitarrista d’Antonia Font presentarà el nou àlbum Atlantis el 4 de maig a les 21h. Marina Rossell tancarà el cicle el 21 de maig en un concert farcit de cançons de lluita, amb temes mítics i plens de força que s’han convertit en himnes. Les entrades per als dos concerts, que tenen un preu de 5€, es podran adquirir de forma anticipada a partir del 23 d’abril.

Tertúlies amb renom 

El programa de primavera té un cartell de tertulians molt guarnit. A la tertúlia musical del ja habitual Joan Vives, se sumen dues propostes programades per la Comissió de Cooperació Internacional en les quals podrem conèixer en primera persona el testimoni del colombià, exconvicte rebel de les FARC, Yezid Arteta, i del veterà corresponsal de La Vanguardia a Beirut, Tomàs Alcoverro. A més, es coneixerà el projecte Som Mobilitat, una iniciativa que persegueix reduir el número de vehicles per afavorir la sostenibilitat, de la mà dels seus promotors, Arnau Vilardell i Albert Monés. Per acabar, es gaudirà de les opinions sense embuts de l’escriptora i periodista Empar Moliner i de les reflexions de l’historiador i polític Ferran Mascarell.

Sortides i itineraris

Aprofitant el bon temps, el programa de primavera proposa cinc sortides molt llamineres: un recorregut de Cala Montgó fins a Sant Martí d’Empúries; la visita a la Casa Vicens a Barcelona; una travessa per Collsacabra; una ruta de senderisme i caiac pel riu Ter i una sortida al Canigó.

Fi de curs amb sopar a la fresca 

Per acomiadar el curs, Can Lleonart convida als usuaris i usuàries, i a les persones que encara no ho són,  a assistir al sopar a la fresca que es farà el 14 de juny al pati del centre cultural, per compartir experiències i enfortir les relacions. El preu del sopar és de 8 euors i cal fer la inscripcions del 28 de maig al 12 de juny.

Deixa un comentari