Publicat el 26/04/2017

En lloc de la caminada es portarà a terme una activitat lúdico-esportiva al Poliesportiu La Plana. Aquestes activitats tenen com a objectiu fomentar la pràctica de l’exercici físic regular entre persones que no hi estan habituades

La previsió de pluja que hi ha per  dijous 27 d’abril ha fet que s’hagi suspès la 6a Caminada Popular Badalona Running-Fem Salut! i que en el seu lloc es porti a terme una activitat lúdico-esportiva al Poliesportiu La Plana (plaça de La Plana, 14). Les més de 500 persones que s’han inscrit per a aquesta caminada han estat convocades a les 10.30 hores al pavelló per fer una classe de taitxí a càrrec del grup Salut i Consciència. També hi haurà altres activitats dirigides pels alumnes de l’escola Joan Maragall i els referents d’Activitat Físico Esportiva i Salut (PAFES) dels centres d’atenció primària.

Aquestes activitats esportives tenen com a objectiu fomentar la pràctica de l’exercici físic regular entre persones que no hi estan habituades. Estan organitzades per l’Ajuntament de Badalona conjuntament amb Badalona Serveis Assistencials, l’Institut Català de la Salut i l’associació Badalona Running amb la col·laboració de l’Associació de Salut Mental Barcelonès Nord, el Club Badiu, l’Escola Joan Maragall, Voluntaris Badalona i la Guàrdia Urbana.

Les més de 500 persones que s’han inscrit a la caminada, ho han fet en el marc de les sessions del Mes de la Vida Activa, efectuades durant aquest mes d’abril, a través dels Centres d’Atenció Primària (CAP) de Badalona, els casals de gent gran i els grups de caminades del programa Fem Salut!.

Professionals referents dels àmbits municipals d’Esports, Salut i Gent Gran, així com dels diferents CAP dins el programa Pla d’Activitat Física, Esportiva i Salut (PAFES), amb l’impuls de la Generalitat, han estat els encarregats d’impartir les sessions amb recomanacions per a la pràctica de l’exercici físic. Durant el Mes de la Vida Activa, que enguany s’ha celebrat sota el lema “Mou-te pel teu barri”, s’han donat a conèixer els actius en salut de cada barri relacionats amb la pràctica de l’activitat física.

Deixa un comentari