Previsió de neu a tot el Maresme. Alerta meteorològica | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 01/02/2012

El Maresme es vestirà de blanc, al llarg del dia d´avui la situació empitjorarà. La previsió meteorològica indica que a la tarda es poden arribar a acumular fins a 10cm de neu en algunes platges de la comarca. Davant d´aquesta situació, el Consell Comarcal del Maresme recomana als ajuntaments que comencin a llançar sal a les carreteres més ombrívoles i en els punts més conflictius per a la circulació rodada o de persones. Des de 1985 la comarca no vivia un episodi de neu com el previst.
La previsió indica que a la costa es poden registrar gruixos de neu d´entre 5 i 10 cm i de fins a 15 cm a la Serralada Litoral.
El servei de meteorologia del Consell Comarcal ja ha alertat els serveis de protecció civil per tal que activin el protocol d´actuació adient. Es recomanable tenir reserves de sal i les màquines de neteja viària a punt per tal de poder retirar les possibles acumulacions de neu.
El CCM també recomana als ciutadans que evitin els desplaçaments innecessaris. I si han d´agafar el cotxe, principalment el dijous, portar les cadenes preparades.
D´altra banda, es manté la previsió de fred extrem a partir del divendres i durant el cap de setmana.
Consulteu els consell d´autoprotecció per episodis de neu i de fred  CLICANT AQUÍ
El servei de meteorologia del Consell Comarcal del Maresme anirà informant de l´evolució del temps en  les emissores de ràdio locals amb les quals col·labora: Mataró, Calella, Premià de Mar, Premià de Dalt, Vilassar de Mar, Vilassar de Dalt, Argentona, Tiana, Canet de Mar, Arenys de Mar, Arenys de Munt, Pineda de Mar, Palafolls, Tordera i Malgrat de Mar.
També s´anirà actualitzant el web del Consell Comarcal.

Deixa un comentari