Publicat el 10/08/2018

L’home que va provocar l’accident mortal -positiu en els testos de drogues i alcohol- va fugir després de fer un canvi de carril imprudent i causar la caiguda de la motocicleta a Argentona

Presó provisional i sense fiança pel conductor que va provocar el passat 4 d’agost) l’accident mortal d’una motorista a la C-32 a Argentona.

L’home -de 46 anys, nacionalitat espanyola i veí de Sant Adrià de Besòs- té la causa oberta pels delictes de conducció temerària, lesions greus per imprudència, homicidi per imprudència i omissió del deure de socors, entre altres, segons ha detallat el TSJC després que el conductor hagi declarat el passat dilluns 6 d’agost davant el jutjat de guàrdia de Badalona.

El jutjat de Badalona s’inhibirà al 3 de Mataró, competent per data i lloc dels fets investigats. L’avís de l’accident es va rebre a les 18.45 hores de dissabte al quilòmetre 97,5 de la C-32 quan una col·lisió entre un turisme i una motocicleta va acabar amb el resultat de la mort de la passatgera de la moto -una dona de 34 anys de Barcelona- i el conductor traslladat en estat crític a l’Hospital Germans Tries i Pujol de Badalona.

Els testimonis van informar als Mossos que el cotxe havia fet caure la motocicleta -que va impactar contra les tanques de protecció- després de fer un canvi de carril imprudent. El turisme no es va aturar i va fugir ràpidament del lloc. També van explicar que abans de l’accident, el cotxe circulava de manera temerària i anava realitzant constants canvis de carril per tal d’avançar els vehicles que el precedien. A partir de la identificació del vehicle escapolit, els Mossos van anar al domicili del titular a la localitat de Sant Adrià de Besòs. Allí van trobar el conductor, que va reconèixer els fets i va ser detingut. Posteriorment li van fer la prova de detecció d’alcohol i drogues i va donar positiu a totes dues. La taxa d’alcoholèmia va ser de 0,31 mg d’alcohol per litre d’aire expirat.

ACN

Deixa un comentari