Presentada a Badalona la Unió Catalana de Skateboard | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 06/05/2011

S’ha presentat a Badalona la Unió Catalana de Skateboard, formada, inicialment per tretze entitats esportives de tota la geografia catalana (Barcelona, Calafell, Llavaneres, Manresa, Reus, Ripollet, Terrassa…) practicants de monopatí.


L’associació, que aplega a clubs d’aquesta disciplina de tota Catalunya, tindrà la seva seu a la ciutat


L’objectiu de la Unió Catalana de Skateboard és vetllar pels interessos dels practicants de monopatí i promocionar aquest esport amb cursos, campus o competicions, com ara la nova edició del Circuit Català de Skateboard que s’iniciarà el proper diumenge, 15 de maig, a Badalona. La Unió també té com a finalitat esdevenir, en un futur, en federació.


Un dels altres punts destacats de la Unió Catalana de Skateboard és la voluntat de crear una normativa per les instal·lacions esportives i una assegurança per als practicants d’aquest esports.


L’acte ha comptat amb la presència del regidor d’Esports i Joventut de l’Ajuntament de Badalona, Albert Tomàs; el representat territorial de la Secretaria General de l’Esport a la província de Barcelona, Santiago Siquier, i del president de l’entitat, Xavier Llagostera. El regidor d’Esports ha agraït a la Unió Catalana de Skateboard que hagi escollit Badalona per fer la seva presentació i per instal·lar-hi la seva seu i ha valorat els objectius de la Unió ja que, segons Tomàs, el món del monopatí “necessita d’una federació, necessita d’un interlocutor entre els esportistes, per als esportistes, amb les administracions i per als ciutadans”.

Deixa un comentari