Publicat el 02/03/2023

El recull de receptes montgatines ha comptat amb la participació d’una trentena de persones, entitats, i professionals vinculades a la restauració i de la cuina

 

 

La sala Pau Casals de la biblioteca municipal Tirant Lo Blanc de Montgat acollirà la presentació del llibre de receptes montgatines ‘Delícies de Montgat’. L’acte es farà el pròxim dimecres 29 de març, a les 19 hores, a l’equipament municipal.

El projecte, que recull receptes fetes amb productes de proximitat, ha comptat amb la col·laboració d’una trentena de persones, entitats, associacions i professionals vinculades al món de la restauració i de la cuina del municipi.
La periodista montgatina Núria de José Gomar ha articulat el projecte amb nombroses entrevistes, recerques i investigacions. També, la cuinera i fotògrafa gastronòmica Ana Casanova Guirao ha participat en el llibre ‘Delícies de Montgat’ elaborant les receptes d’aprofitament, peix, horta i vinya i les fotografies il·lustratives.
Així mateix, el projecte ha estat subvencionat per l’Àrea Metropolitana de Barcelona en el marc del pla metropolità de suport a la cohesió social, a l’economia de proximitat i a la coproducció de serveis.

 

Redacció
Imatge i font: Ajuntament de Montgat

Deixa un comentari