Publicat el 09/04/2015

Aquest divendres 10 d’abril, a les 19 hores, la Regidoria de Cultura presenta el segon volum de La Sénia del Rellotge. Revista de cultura de Vilassar de Mar i el Maresme, que promou la investigació i el coneixement del patrimoni cultural.
Els articles d’aquest nou volum, possible gràcies a la feina del Consell Assessor de Cultura, busquen un equilibri entre els temes locals i els més globals. Així, es pot trobar un que parla de l’aportació de Vilassar de Mar, mitjançant el Centre Excursionista Pirenaic, a l’històric retrobament de la ciutat de l’Alguer amb Catalunya l’any 1960. Altres articles s’encarreguen de reivindicar la figura i obra de destacats vilassarencs com en Miguel Ferrer Calzada o posen de manifest la tasca de conservació i restauració dels negatius fotogràfics que fa l’Arxiu Municipal. També n’hi ha que recorden els projectes de l’arquitecte mataroní Jeroni Boada i d’altres que parlen de temàtiques més generals com l’estratigrafia o les celebracions de l’Onze de Setembre.
La presentació del nou volum, a la Biblioteca Municipal, comptarà amb la xerrada “L’esperit emprenedor de Miguel Ferrer Calzada”, a càrrec d’Agustí Martín. La revista es podrà aconseguir de forma gratuïta a l´Ajuntament, a la Biblioteca Municipal i a l’Espai Cultural Can Bisa.
Acte: presentació revista
Dia: Divendres 10 d´abril
Hora: les 19 hores
Lloc: Biblioteca Municipal

Deixa un comentari