Presentació del Projecte estructural de la Guàrdia Urbana de Badalona 2012 | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 17/01/2012

L’alcalde de Badalona presentarà públicament a la ciutadania el nou model policial en un acte que es farà al Museu
L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, acompanyat pel regidor de Seguretat, Convivència i Participació, Miguel Jurado, i per l’intendent de la Guàrdia Urbana, Antonio Piña, presentarà el dimarts, 17 de gener, a les 19 hores, el Projecte estructural de la Guàrdia Urbana 2012. La presentació es farà a la Sala d’Actes del Museu de Badalona (plaça de l’Assemblea de Catalunya, 1) en un acte al qual s’ha convidat a les associacions de veïns de la ciutat i a un gran nombre d’entitats ciutadanes. L’objectiu és donar a conèixer a la ciutadania el nou model policial que el Govern municipal ha implantat a Badalona.
Els responsables municipals presentaran als ciutadans un document en què s’informa àmpliament sobre quins són els objectius de la Guàrdia Urbana i com s’ha estructurat la seva plantilla en cinc grans seccions:
 Policia preventiva, integrada per la Policia de barri, la Unitat Territorial Ciclista, la Unitat suplementària a la Policia de barri i els agents de reforç de les Oficines municipals de districte i els destinats als mercats. En total compta amb 1 intendent sotscap, 1 sotsinspector,1 sergent, 3 caporals i 46 agents.
 Policia reactiva, formada per les patrulles territorials i les patrulles Omega. Compta amb 1 inspector, 2 sergents 2 caporals i 72 agents.
Trànsit i atestats. Compta amb 1 inspectora, 2 caporals i 42 agents.
Investigació i inspecció. Compta amb 14 agents repartits entre les Unitats d’Informació, de Convivència, de Civisme i la de seguiment de bandes juvenils. La vigilància dels edificis municipals va a càrrec d’1 sotsinpector, 1 sergent i 34 agents.
Suport Logístic. Compta amb 1 sotsinspector, 3 sergents, 2 caporals i 39 agents.

Deixa un comentari