Presentació del llibre El Masnou blauverd. Un itinerari per una vila del segle XXI, el dimecres 1 de juny | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 31/05/2011

El dimecres 1 de juny, a les 19.30 h, a la Biblioteca Joan Coromines, es presentarà el llibre El Masnou blauverd. Un itinerari per una vila del segle XXI. L´acte serà presentat per l´escriptor Francesc Miralles i comptarà amb l´assistència de l´alcalde en funcions, Eduard Gisbert.
El  volum posa en relleu els aspectes positius de la nostra vila, els esdeveniments principals que han determinat la nostra evolució com a col·lectiu i la del nostre entorn com a paratge privilegiat. Tot plegat és una celebració del fet de viure al Masnou, amb la qual Eduard Gisbert vol tancar el seu segon mandat al capdavant de l´Alcaldia.
Després de l’acte de presentació del llibre, totes les persones assistents a l’acte en rebran un exemplar.
Com a conseqüència de la presentació, la Biblioteca deixarà de prestar els serveis habituals a partir de les 18 h. S´habilitarà, però, la Sala polivalent de l´Edifici Centre com a sala d´estudi. A més a més, l´aparcament per als assistents serà gratuït des de les 19 h i fins que acabi l´acte. A partir de les 19.30 h l´accés a la Biblioteca pel carrer Itàlia es tancarà.

Deixa un comentari