Presentació del FUTSAL Tiana, amb desfilada d’equips | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 07/11/2011

El passat dissabte dia 5, el Futsal Tiana va dur a terme la seva primera presentació d’equips, amb un notable èxit de públic.
L’acte, presentat per l´speaker del Joventut de Badalona, Xavier Morera, va consistir en la desfilada d’equips, un total de 5 per aquesta propera temporada, a banda de la novetat de la escola de futbol en col·laboració amb les AMPA de les escoles de Tiana, amb 34 inscrits.
En els parlaments efectuats per Antoni Bravo, Responsable tècnic de l’entitat, Núria Blasco, Regidora d’esports i finalment Ester pujol, Alcaldessa de Tiana, es va destacar la consolidació del Futsal Tiana, com a Entitat Esportiva des de el seu naixement al 2008.
Per finalitzar la jornada els dos equips sèniors de la entitat van disputar els seus partits de lliga corresponents a la jornada 6 dels seus respectius grups de classificació que es van saldar amb victòries pèls Tianencs per 3 a 1 en el cas del sènior “A” davant el FS Sant Vicenç de la Barca, i per 5 a 3 en el cas del sènior “ B” davant el Pulidos Azogue FC.

Deixa un comentari