Publicat el 08/09/2021

Es obra de la dissenyadora Alexandra López Tomás, alumna de l’Escola d’Art Superior de Disseny Pau Gargallo de Badalona. La il·lustració té com a element central uns ulls que, segons la seva autora, “representen a totes les persones que senten passió pel cinema”

El cartell de l’edició d’aquest any de FILMETS Badalona Film Festival es obra de la dissenyadora Alexandra López Tomàs, de 20 anys, il·lustradora que ha estudiat un Grau Superior d’Il·lustració a l’Escola d’Art Superior de Disseny Pau Gargallo de Badalona.
Els elements centrals del cartell són uns ulls de colors molt vistosos, inspirats en l’amulet tradicional Nazar, també conegut com ull turc o ull grec.

Alexandra López Tomàs ha explicat que “els ulls de l’espectador juguen un paper imprescindible en el cinema, per això els he fet protagonistes del cartell de FILMETS“. “Alguns ulls del cartell miren en direcció al logotip del festival, altres miren cap a l’espectador, creant una interacció. De fet, els ulls representen a totes les persones que senten passió pel cinema, i concretament pels curtmetratges“, afegeix l’autora.  La dissenyadora  es defineix com “una persona versàtil, amb inquietuds constants de recerca i millora de les competències artístiques“.

Aquest cartell serà la imatge gràfica de l’edició de 2021 de FILMETS i es podrà veure a les banderoles i en tots els suports comunicatius del certamen. www.festivalfilmets.cat

Com cada any, els alumnes l’Escola d’Art Superior de Disseny Pau Gargallo de Badalona tenen la possibilitat de participar en un treball que és la creació del cartell del festival FILMETS. La tutora d’Alexandra López Tomàs ha estat la professora Georgina Alcàcer.

Redacció
Imatge i Font: FILMETS Badalona Film Festival

Deixa un comentari

Banner 25N Diputació