Publicat el 13/10/2014

Sorli Emocions estarà ubicat als terrenys de Vilassar de Dalt coneguts com a Can Nolla.  Comprèn dues instal·lacions separades: Sorli Emocions, que inclou un hotel, zona comercial i gastronòmica, i Sorli Sport, un centre esportiu amb zona de relax.
L´hotel, amb categoria de quatre estrelles, tindrà 33 habitacions, 16 de les quals amb terrassa, i es convertirà en el primer del grup.
Durant la presentació, el Director General de Superfície d’Alimentació, Julio Santos-Olmo, va destacar la singularitat del projecte i el fet de voler “democratitzar el luxe”, en una obra de 15 milions d’euros de pressupost que obrirà les seves portes el proper 21 de novembre.
Per la seva part, l’Administradora i Directora de Màrqueting i Comunicació, Anna Sorli, va comentar que l’objectiu del centre és “emocionar a tots els visitants”, en un “espai que invita a conviure diferents experiències i que com denominador comú té les persones i el seu benestar”. També va comentar que es tracta d’una “suma d’espais que estan relacionats entre sí i on podràs gaudir dels grans i petits plaers de la vida, ningú no en sortirà indiferent”.

Deixa un comentari