Publicat el 10/11/2015

El Consell Català de l´Esport i l´Institut de Recerca de l´Energia de Catalunya presenten aquest dijous 12 de novembre les conclusions de l’estudi sobre l’aplicació d’elements d’eficiència energètica en la construcció del futur pavelló de Llavaneres. Serà un equipament ecosostenible, que incorporarà elements pioners en quant a eficiència energètica.
A la presentació, que es farà a les 13 hores a la sala de plens, hi assistirà Mariano Bordas, cap del servei d´Equipaments Esportius del Consell Català de l´Esport; Jaume Salom, de l´Institut de Recerca en Energia de Catalunya, i l´arquitecte Mario Bravo, cap del departament d´Equipaments Esportius de la Diputació de Barcelona.
Per part del consistori, hi seran presents l´alcalde de Llavaneres, Joan Mora, els regidors d´Esports, Emili Minguell, i d´Urbanisme, Josep Ruiz, entre altres membres de la corporació. A més, s´ha convidat a assistir-hi els representants dels clubs esportius de la vila.
 
Un pavelló modèlic
Una de les característiques més novedoses del futur pavelló de Llavaneres és que tindrà un consum energètic mínim. El municipi es beneficiarà d´aquest conveni subscrit amb el Consell Català de l´Esport i l´Institut de Recerca de l´Energia de Catalunya, que suposarà una prova pilot en la construcció de pavellons eficients a Catalunya.
Serà un pavelló amb elements d´Ecodisseny, tant per la orientació com pel disseny de la ventilació i les façanes. A partir del 2018, serà obligatori complir la normativa europea d´eficiència energètica en edificis, que s´estrenarà amb el nou pavelló de Llavaneres l´any 2016.
Acte: Presentació de l’estudi d’eficiència Energètica
Dia: dijous 12 de novembre
Hora: les 13 h
Lloc: Sala de Plens de l’Ajuntament de Llavaneres

Deixa un comentari