Publicat el 13/06/2016

Tots ells van quedar recollits en un fullet, editat pel Consorci de Promoció Turística, que permet visionar l´amplia oferta musical del Maresme i identificar les apostes concretes de cada municipi. 

L´alcalde de Teià, Andreu Bosch i el president del Consorci de Turisme, Joaquim Arnó, van ser els encarregats d´explicar els detalls d´aquest esdeveniment cultural.

La música uneix i això és el que han fet 23 municipis de la comarca i el Consorci de Turisme a l´entorn dels festivals que s´organitzen al territori. Cadascun d´ells es dedica a un gènere i té unes característiques pròpies que el distingeixen de l´oferta del poble veí. 
La suma de tots, però, aporta una visió global i rica de la implicació del territori amb la música. Jazz, rock, música clàssica, antiga, gospel, rockabilly, psychobilly… 35 ofertes que permeten a tothom trobar el seu gènere musical preferit.

Com a tastet, la presentació dels Festivals musicals del Maresme 2016 es va complementar amb un concert amenitzat per 3 tenors i piano.

Deixa un comentari