Publicat el 22/09/2020

El dissabte 3 d’octubre tindrà lloc la presentació i projecció de la pel·lícula Uno para todos, de David Ilundain, serà a 2/4 de 8 del vespre al pati de l’Escola Sant Martí.

Les escenes d’aquesta pel·lícula van ser rodades a l’interior de l’Escola Sant Martí durant l’estiu de 2019 i hi van actuar diverses persones d’Arenys de Munt.
La pel·lícula, protagonitzada per David Verdaguer (Estiu 1993, 10.000 km, Los días que vendrán, entre d’altres), tracta sobre l’assetjament escolar.
Un professor interí assumeix la tasca de ser tutor de sisè de primària en un poble completament desconegut per a ell. Quan descobreix que ha de reintegrar un alumne malalt a l’aula, es troba amb un problema encara més gran: cap dels seus companys vol que torni a classe.

El guió d’Uno para todos va anar a càrrec de Valentina Viso (María y los demás) i Coral Cruz (Incerta glòria), i està produïda per Inicia Films, Fasten Films, A Contracorriente Films, Bolo Audiovisual, Uno para todos AIE i Amalur AIE.

Després de la projecció, hi haurà un col·loqui amb el director i alguns actors.
L’entrada és gratuïta i l’aforament és limitat a causa dels protocols COVID.
Les persones interessades a assistir-hi s’han d’inscriure abans del 30 de setembre al telèfon 937937985 o a l’adreça jlloret@ademunt.cat, detallant el nombre de persones que hi aniran i els noms.

Es prega que s’hi arribi mitja hora abans per tal de facilitar l’entrada esglaonada i les mesures de seguretat COVID.

 

Deixa un comentari