Publicat el 26/09/2018

La presentació serà oberta al públic i tindrà lloc a la Sala Petita del Teatre Auditori, el proper dimarts 2 d’octubre, a les 19.30 h

El Teatre Auditori de Granollers inicia una nova temporada musical estimulant i plena de reptes de la mà de les tres formacions residents: l’Orquestra de Cambra de Granollers, Veus – Cor Infantil Amics de la Unió i Cor de Cambra de Granollers.
Amb el viatge com a font d’inspiració, les formacions viatjaran a través d’obres musicals d’autors i èpoques molt diverses amb l’esperit d’explorar nous camins que transcendeixen en el temps i facin créixer i emocionar el públic.
Els responsables de les tres formacions, juntament amb el director del Teatre Auditori i diversos artistes convidats, presentaran la nova temporada conduïts pel crític musical, Xavier Chavarria, (Catalunya Música – Catalunya Ràdio).

La presentació tindrà lloc a la Sala Petita i serà gratuïta i oberta a tothom (amb entrada prèvia per accedir-hi). Només caldrà que tothom reservi la seva entrada a través del web www.teatreauditoridegranolles.cat.

Presentació:
Dimarts 2 d’octubre, a les 19.30 h
Teatre Auditori de Granollers – Sala Petita , c/ Torres i Bages, 50.

Amb la presència de Josep Mayoral, alcalde de Granollers; Carles Ribell, director del Teatre Auditori de Granollers; Anna M. Piera, gerent de l’Orquestra de Cambra de Granollers; Josep Vila, director de Veus – Cor Infantil Amics de la Unió i Cor de Cambra de Granollers; Xavier Chavarria, crític musical i diversos artistes convidats.

 

 

Deixa un comentari