Publicat el 09/07/2014

El camp de futbol municipal va ser aquest diumenge l’escenari de la presentació del nou candidat de CiU a les eleccions municipals, Josep Triadó.
Regidor des de l’any 1999 –amb responsabilitats a Cultura, Esports, Ensenyament, Noves Tecnologies, Hisenda i Patrimoni- Triadó ha estat estretament vinculat al Club Esportiu Premià de Dalt, on hi va jugar moltes temporades, per això va triar aquesta instal·lació esportiva per fer la seva presentació pública al poble de Premià de Dalt.
Prèviament, l’actual alcalde, Joan Baliarda, que deixarà el càrrec l’11 d’octubre, va presentar-lo, destacant que
“fa quinze anys que treballen colze a colze”.
Josep Triadó va agrair en la seva intervenció el llegat que deixa Baliarda, a qui va qualificar del seu mestre. El candidat de CiU a les municipals va recordar al nombrós públic que la bona gestió econòmica duta a terme des del consistori dóna els seus fruits, “entre altres, les famílies tindran els llibres de text gratuïts al setembre, ampliem i millorem la línia d’autobús, que serà gratuïta per la nostra gent gran i els menors de 18 anys, i tot això després de triplicar els ajuts socials els darrers anys”.
Triadó va demanar la participació activa de la població per configurar, entre tots, el poble del futur,
“el Premià de Dalt que cadascun de nosaltres somnia”.
L’esdeveniment, de caràcter familiar, va consistir en inflables i jocs d’aigua pels més petits, tallers de xapes i un tast de vins a càrrec d’una veïna de Premià de Dalt. L’acte es va completar amb una xocolatada i una botifarrada.

El parlamentari i president comarcal de CDC, Joan Morell; el conseller comarcal Carles Bosch; els companys regidors de Premià de Mar Toni Subirà i Miquel Àngel Méndez, així com l’exalcalde de Premià de Dalt, Manuel Rodríguez, van van voler estar presents en aquest acte per mostrar el seu suport al que serà el nou alcaldable de CiU a Premià de Dalt.

Deixa un comentari