Publicat el 21/04/2022

L’obra, titulada –Quaranta anys d’ajuntaments democràtics-, es repartirà gratuïtament a l’acte de presentació i, posteriorment, també es podrà sol·licitar de manera gratuïta a la Biblioteca Municipal

 

La celebració de Sant Jordi després de dos anys sense la tradicional festa es posarà en relleu a Vilassar de Mar amb la presentació, aquest diumenge 24 abril, de Quaranta anys d’ajuntaments democràtics a Vilassar de Mar (1979-2019), un llibre que condensa la història de tots els ajuntaments democràtics de la nostra vila.

Escrita per Josep Bernabeu a proposta de l’actual Govern, l’obra, la primera d’aquestes característiques que s’edita a Vilassar de Mar, explica la transformació del poble duta a terme per aquests ajuntaments, no tan sols en l’àmbit urbanístic, sinó també en el social. L’autor hi recull, entre altres, l’evolució dels equipaments culturals, esportius, sanitaris, cívics i socials, així com de l’habitatge públic, del comerç i l’emprenedoria, i com s’ha modernitzat l’administració.
Quaranta anys d’ajuntaments democràtics a Vilassar de Mar (1979-2019), apareixen també els resultats electorals i les campanyes que els van precedir; els equips de govern i com estava conformada l’oposició, i els regidors i alcaldes que ha tingut en aquestes quatre dècades Vilassar de Mar.

L’actual alcalde de Vilassar de Mar, Damià del Clot, i alguns dels seus predecessors en el càrrec assistiran a la presentació de l’obra, que tindrà lloc a les 12 del migdia a la Sala Cultural Maria Roser Carrau. El llibre es distribuirà gratuïtament en el mateix acte, fins a esgotar existències. A partir del dilluns 25, les persones interessades també podran demanar el seu exemplar gratuït a la Biblioteca Municipal.

 

Redacció
Imatge i font: Ajuntament de Vilassar de Mar

 

 

Deixa un comentari